Rikke Thor Tlf 22471295 rikkethor@rikkethor.dk

Kurser / temadage i seksualundervisning med bl.a. aktive vurderingsøvelser, for undervisere:

 

- lærere
- seminarier

- ung til ung undervisere
- pædagoger
- sundhedspersonale

 

"Det var en god og sjov dag, hvor vi afprøvede en masse øvelser på egen krop og samtidig fik en masse fagligt input. Vi havde også nogle gode diskussioner. Det er helt sikkert noget jeg vil kunne bruge i min undervisning" Helle - lærerstuderende.

 

"Det var godt med de borde med materialer, bøger mm. som vi kunne kigge på i pauserne. Det var også sjovt at komme ind i salen og blive mødt af høj musik om unge og sex, - en spændende dag - på mange måder" Peter lærerstuderende.

 

Jeg har siden 2005 afholdt temadage a 6 timer som hedder ”Hvordan taler vi med unge om sex” for lærere, pædagoger og sundhedsplejersker i Svendborg
Jeg afholder desuden specielle temadage for undervisere til udviklingshæmmede, samt for personale, der arbejder med asperger/autistiske unge.

Jeg afholder temadage på en del lærerseminarier (Ribe, - nu i Esbjerg) - og Århus om seksualundervisning, - og et udvidet kursus over 4-5 undervisningsgange på Skårup seminarium i 2006 + 2007 +2009 (Seminariet er lukket nu). Jeg har undervist ung til ung underviser grupper i Åbenrå i en del år og har også gjort det tidligere i Odense, samt "sexualister" - landsdækkende.

Temadagene / kurserne er baseret på dialog og aktivitet hos deltagerne, såsom aktive vurderingsøvelser med kursisterne, kondom - og ord leg, andre øvelser og faglig viden om :
seksualitet og om pædagogik i forbindelse med seksualitet – hvad virker – hvad synes de unge er sjovt og spændende – hvordan når man dem uden at overskride blufærdighedsgrænsen, hverken for sig selv eller dem man underviser.

Jeg har materiale med – bøger, faglitteratur mm. som jeg lægger frem på borde, så kursisterne kan se det, + billeder, musik mm.

Ring og hør , eller kom med specielle ønsker til en temadag/foredrag hos jer.

 

 

 

 

 

Klik på billedet for større billede

 

 

 

 

 

 

Temadag april 2010 i Esbjerg, på  University College Syddanmark

 

Rikke Thor - Sandtoften 6, 5700 Svendborg - tlf. 22471295 - rt@rikkethor.dk - www.rikkethor.dk